CsZone
CsZone

Bun Venit pe CsZone !!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Program de spionat calculatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Program de spionat calculatorul la data de Mar Oct 05, 2010 7:33 am

Am găsit în addictivetips acest excelent program de spionat calculatorul; cu el poţi spiona ceea ce se scrie pe Yahoo! Messenger, în browser, în programe, etc. Asta vrea să spună că e un “keylogger” perfect pentru atunci când vrei să aflii cine ce scrie şi cui, folosind calculatorul tău.
Download : => Download => http://www.addictivetips.com/windows-tips/free-keyboard-spy-logger-software

http://img.forwindows.net/2010/05/Program-de-spionat.jpg

Programul este foarte uşor de folosit şi este “transparent” utilizatorului. Pentru afişarea lui trebuie să apeşi combinaţia de taste: Ctrl+Alt+Shift+F9. Dacă vrei ca acesta să monitorizeze constant calculatorul tău, în “Settings”, poţi bifa căsuţă “Auto run on logon”.

Cred că nu e necesar să-ţi amintesc că e ilegal să spionezi calculatorul altcuiva…. în fine, tu decizi dacă devi sau nu, noul 007 …

Atentie: Acest program poate fi detectat precum un Keylogger de majoritatea softurilor Antivirus. De ce ?!? Deoarece este un Keylogger! Ceea ce face este sa inregistreze tot ce se realizeaza la PC, actiune ce in ochii multo fabricanti de antivirusi este ilegala datorita faptului ca multe persoane utilizeaza astfel de aplicatii pe calculatoarele publice (Net Cafe-uri). Eu l-am folosit mult timp si n-am avut nici o problema cu el. Bineinteles ca preventiv, i-am blocat prin Firewall accesul la Internet imediat dupa ce l-am instalat prima data.


Tutorial creat de _zidane5_no1_m3_

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum