CsZone
CsZone

Bun Venit pe CsZone !!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cum faci ca serverul CS Source sa se vada in lista jocului la Internet

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Dupa ce ai instalat si ai patchuit serverul dedicat Counter Strike Source, primul lucru pe care il ai de facut este sa te asiguri ca serverul se va vedea in lista jocului la Internet. Daca serverul este Steam Only (nu i-ai pus patch-ul no steam), si vrei ca pe server sa nu intre decat jucatori cu Steam, atunci nu mai e nevoie de aceasta etapa.

In schimb daca serverul este patchuit pentru no steam, si vrei ca pe el sa intre si jucatori care nu au steam, va trebui sa inscrii serverul in Masterserverul Setti.Pentru a face acest lucru mpornesti serverul, apoi intri pe css.setti.info unde vei gasi in josul paginii un mic formular.

Treci acolo ip-ul si portul serverului tau, dai Add Server si astepti un timp (de obicei 30-40 de minute) pana cand serverul va fi indexat de ei. cand va incepe sa intre lume pe el, inseamna ca serverul a fost adaugat la MasterServer.

Daca ai ip dinamic va trebui sa iti faci prima data o adresa DNS pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , apoi sa inscrii in formularul de pe setti adresa si portul. (ex: server.no-ip.com:27015).

Portul default al serverelor de CS Source este 27015 . El poate fi schimbat in linia de comanda pe care o treci la Target, in shortcut-ul executabilului serverului.

Daca ai un server pornit, pe portul default 27015, si vrei sa mai pornesti unul, acesta va porni automat pe portul 27016, deci nu trebuie sa-ti bati capul cu linia de comanda.


Tutorial creat de _zidane5_no1_m3_

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum