CsZone
Cancerul pandeste la piscina Forb

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

CsZone
Cancerul pandeste la piscina Forb
CsZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
CsZone

Bun Venit pe CsZone !!

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cancerul pandeste la piscina

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cancerul pandeste la piscina Empty Cancerul pandeste la piscina Mar Aug 10, 2010 10:44 pm

Lollipop

Lollipop
Adminstrator Forum
Adminstrator Forum

Pericol Un nou studiu arata ca dezinfectantii reactioneaza cu lotiunile de
protectie solara si transpiratia,formand un cocktail toxic de chimicale

Dezinfectantul utilizat pentru a mentine curata apa din piscina poate reactiona,
de asemenea,cu urina si parul inotatorilor si poate cauza cancer de vezica urinara , se arata
un articol publicat de cotidianul The Daily Telegraph.
Lotiunile de protectie soloara,dar si uleiurilede plaja,care contin azot,reactioneaza generand produse toxice care pot duce la modificari genetice.
Aceste mutati contribuie la aparitia unor probleme in cazul femeilor gravide,accelereaza procesul de inbatranire,generaza probleme respiratorii si chiar cancer in cazul unei expuneri indelungate.
Studiul a fost realizat de cativa cercetatori de la Universitatea din Illinois,SUA,care au comparat apa de la robinet cu apa dintr-o piscina si au constatat,utilizand o tehnologie ADN avansata ca apa din piscina a distrus mai multe celule.
,,Toate sursele de apa poseda materi organic rezultata de la frunze in purefactie, microbi si alte forme de viata.Dar,pe langa materie organica si dezinfectani,apa din piscina contine sudoare,par,piele,urme de urina si produse de consum precum cosmetice si lotiuni de protectie solara de la inotatori" a declarat Michel Plewa,cercetatorul care a condus studiul.Acesta a atras
atentia asupra selectari dezinfectantilor pentru piscine,spunand ca aceia care contin brom trebuie evitati.
De asemenea,cercetatorul le recomanda inotatorilor sa faca dus inainte de a inra in piscina.

Am deschis acest topic si am scris acest articol deoarece multi dintre noi mergem la piscina si
trebuie sa stie ce pericole sunt.

https://cszone.forum-canada.com

2Cancerul pandeste la piscina Empty Cancerul pandeste la piscina Mar Aug 10, 2010 10:45 pm

Lollipop

Lollipop
Adminstrator Forum
Adminstrator Forum

Neeah.... Riscul vietii. Si asa ca ai o singura viata si pe aia vreau sa o traiesc. Ma doare in pix ce are piscina....daca e sa mor...mor

https://cszone.forum-canada.com

3Cancerul pandeste la piscina Empty Re: Cancerul pandeste la piscina Mar Sept 14, 2010 2:52 am

-|| R.3.4.L ||- pRo.L4guE

level 1
level 1

sunt de acord cu lollipop : daca e sa te duci te duci : asta e soarta ta

4Cancerul pandeste la piscina Empty Re: Cancerul pandeste la piscina Vin Oct 08, 2010 3:49 am

Disturbed

level2
level2

Cancer faci in general de la radiatii nu de la piscina Smile).

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum