dak mai stie cnv bancuri va poftim aici sa postati
Un roman , un francez , si un Americanu mergeau cu avionu
1. Faceau fiecare sa vada care e tara lui
Scoate francezu mana pe geam si zice
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Am atins tunru eifel
Americanu scoate mana pe geam si zice
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Am atins statuia libertatii
Romanu scoate mana pe geam si zice:
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Mi-a disparut ceasu' de pe mana
2. Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat. Romanul il intreaba pe american:
- Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine?
- Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. No atata pamant am eu in America.
Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care spune:
- Apoi ma, masina de aia am avut si eu.
3. Georgeasca,Ioneasca si Popeasca lucrau toate la acelasi magazin.Intr-o zi Georgeasca vine si spune
-Fetelor aseara am facut sex cu barbatemiu si avea niste testicule recii ca gheata
A doua zi vine si Ioneasca si spune:
-Fetelor si eu am facut sex cu barbatemiu si avea tot testicule reci
A treia zi vine si Popeasca batuta mar
-Ce ai patit fata
-Pai am facut sex cu barbatemiu si avea testicule calde si iam zis:"iubitule ce testicule calde ai ,ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata:))
Un roman , un francez , si un Americanu mergeau cu avionu
1. Faceau fiecare sa vada care e tara lui
Scoate francezu mana pe geam si zice
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Am atins tunru eifel
Americanu scoate mana pe geam si zice
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Am atins statuia libertatii
Romanu scoate mana pe geam si zice:
-Asta e tara mea
-De unde sti?
-Mi-a disparut ceasu' de pe mana
2. Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat. Romanul il intreaba pe american:
- Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine?
- Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. No atata pamant am eu in America.
Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care spune:
- Apoi ma, masina de aia am avut si eu.
3. Georgeasca,Ioneasca si Popeasca lucrau toate la acelasi magazin.Intr-o zi Georgeasca vine si spune
-Fetelor aseara am facut sex cu barbatemiu si avea niste testicule recii ca gheata
A doua zi vine si Ioneasca si spune:
-Fetelor si eu am facut sex cu barbatemiu si avea tot testicule reci
A treia zi vine si Popeasca batuta mar
-Ce ai patit fata
-Pai am facut sex cu barbatemiu si avea testicule calde si iam zis:"iubitule ce testicule calde ai ,ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata:))